Sommerridelejr uge 28 for fortsættere/øvede
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Sommerridelejr for fortsættere/øvede
I år tilbyder vi som noget helt nyt en ridelejr med overnatning hele ugen - og vi kan næsten ikke vente! Denne ridelejr har fokus på finesserne, som vil gøre jer til bedre ryttere. I vil komme til at prøve noget helt nyt, der flytter jeres grænser, og skal selvfølgelig også passe "jeres" hest/pony. Undervisningen vil være en blanding af holdridning og coaching, hvor fokus er på én elev ad gangen.

Hver dag er der nye øvelser I skal lære både fra jorden og i sadlen. I skal passe ’jeres’ pony/hest, som om det var jeres egen og selvfølgelig hjælpe til med staldarbejdet. Vi skal hygge os med sjove aktiviteter både med og uden hest, og noget du bl.a. kan se frem til på ridelejren er:
  • Udvidet dressur
  • Banespringning
  • Sikkerhed på banen og i stalden
  • Hestens røgt og pleje
  • HTW - HesteTeamWork
  • Kvadrille
  • Ridning i terrænet
  • Striglekonkurence
  • Rideshow for forældre
  • Sociale aktiviteter
  • og meget mere...
Alle er velkomne, også selvom du ikke har din daglige gang på ROR. Hvis du kommer udefra med egen pony, tilbyder vi døgnfold på jordfold. Prisen er eksklusiv foder, dog kan dette tilkøbes. Begrænsede antal pladser, skriv derfor meget gerne en mail til denne uges kontaktperson Caroline Thordal på mail: caroline-thordal@hotmail.com inden tilmelding.

Priser:

Ridning på elevskolepony/hest

2.800 kr.

Ridning på egen pony/hest opstaldet på ROR

2.400 kr.

Ridning på egen pony/hest som ikke står på ROR

2.800 kr.

Medlemskontingent hvis ikke du er medlem af ROR

250 kr.

Med i prisen er der fuld forplejning (morgenmad, frokost, snacks og aftensmad), t-shirt og deltagerroset.

Ved tilmelding skal deltager i kommentarfeltet give besked om følgende:
  1. Hvilke tre ponyer/heste ønsker du allermest?
  2. Hvilken størrelse t-shirt bruger du cirka?
  3. Har du allergier eller spiser du på anden vis ikke noget bestemt?
Mere info kommer når vi nærmer os uge 28. Spørgsmål skal rettes til denne uges kontaktperson Caroline Thordal på mail: caroline-thordal@hotmail.com

VI GLÆDER OS!
ROSKILDE ELEVSKOLE
08.07.2019 kl. 09.00 - 12.07.2019 kl. 16.00