Undervisningsplan pr. 1. januar 2019

Begynder
Spring øvede
  10.00 -11.00 Begynder
16.30 -17.30Fortsætter  Øvede Fortsætter BreddeholdFortsætter/særlige hensyn   11.00 - 12.00 Begynder
17.30-18.30 Fortsætter Fortsætter Spring fortsætter Øvede Fortsætter   12.00 - 13.00 Begynder/fortsætter

Hvis du vil starte til ridning

Roskilde Rideklubs elevskole oplever i øjeblikket stor tilstrømning, og vi kan derfor ikke love plads på vores hold med det sammen. Men vi forsøger altid at få plads til nye elever og fører venteliste, hvor I løbende vil blive opdateret på, hvor I står på listen.

Hvis du har lyst til at starte til ridning, eller vil vide, hvor I står på ventelisten, skal du kontakte vores elevskolekoordinater Katja Skovgaard via mail rideskolen@roskilde-rideklub.dk

Lukkedage i elevskolen

Lukkedagene i elevskolen følger ferie- og fridagene i Roskilde kommunes skoler samt øvrige helligdage, der falder på søndage.
Der er derfor ikke almindelig undervisning på følgende tidspunkter:
  • Juleferien (følger skoleferien i Roskilde kommune)
  • Vinterferien (uge 8)
  • Påskeferien (følger skoleferien i Roskilde kommune)
  • St. Bededag
  • Kr. himmelfartsdag samt fredagen efter
  • Pinsedag og 2. Pinsedag
  • Sommerferien (Følger Roskilde Kommunes ferieplan)
  • Efterårsferien (uge 42)
Juli måned er betalingfri (ingen almindelig holdundervisning), og alle hold kan kan påregne minimum 40 undervisningsgange pr. kalenderår.
I forbindelse med afholdelse af stævner mv, kan der forekomme aflysning af undervisning.