Opstaldning på Sct. Jørgensbjerggården

Opstaldning af hest og pony

Roskilde Rideklub driver hestepension med mulighed for opstaldning af heste og ponyer på Sct. Jørgensbjerggården med direkte adgang til Boserup skov og Roskilde Fjord - og blot få minutter fra Roskilde centrum.

Roskilde Rideklub råder over to stalde med i alt plads til 27 privatheste samt en stald til vores 10 elevheste. Vi er en rideklub i rivende udvikling, med fokus på både dressur, spring, jagt og breddeaktiviteter  - og selvfølgelig et godt sammenhold og fællesskab omkring vores heste og ponyer.

I vinterhalvåret tilbyder vi heldags jordfolde med ind- og udluk, og om sommeren udluk på store græsfolde i alle hverdage.
Hestene fodres tre gange dagligt og vi muger selv og strør med eget strøelse (træpiller og spåner), der indkøbes i fællesskab.
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser som mugning, ordning af foder, skift af dækkener mm.
Vi har med mellemrum ledige bokse, og fører også venteliste for interesserede.
Hvis du ønsker din hest eller pony skrevet op til opstaldning, kan du kontakte Kirsten Wiberg på telefon 2659 5983 eller via mail til
boksudlejning@roskilde-rideklub.dk

Prisen på 1.800 kr. pr. måned inkluderer:

• Stalde/fodring:
  •    27 bokse i to adskilte stalde.
  •    Fodring 3 gange daglig med eget foder og strå.
  •    Staldpersonale i alle hverdage kl. 7 - 15.
  •    2 x årlig gødningsprøve samt ormekur ved behov.
  •    Udendørs vaskeplads.
  •    Fællesindkøb af spåner og træpiller
  •    Videoovervågning af vores stalde, lade og indgangspartier
  •    Sadelskab i aflåst sadelrum.
  •    Mulighed for opbevaring af udstyr i eget skab på loftet
  •    Mulighed for parkering af trailer.
  •    Plads til opbevaring af eget hø/wrap samt plads i foderrum.
  • Ridefaciliteter:
  •    Ridehus 20x60 m. vandingsanlæg.
  •    To udendørs ridebaner 20x60.
  •    En stor grusspringbane.
  •    Opvarmet rytterstue med toiletter - Vi får nyt klubhus medio 2018

• Folde:
  •    Sommer: Udlukning på store græsfolde alle hverdage. Indluk og weekender sørger opstaldere selv for.
  •    Jordfolde i vinterhalvåret med udluk kl. 8-9, og indlukning kl. 12-13 eller 14-15 (efter eget ønske) på alle hverdage.
  •    Vi har en lang og god tradition for at hjælpe hinanden i vores foldgrupper om weekend ind- og udluk samt indluk om sommeren.
Vi muger selv, og strør med eget strøelse (dog ikke halm). Vi indkøber spåner og træpiller i fællesskab.
Som pensionær sørger du selv for indkøb af foder og hø/wrap. Hestene fodres tre gange dagligt med det foder og hø/wrap, du har gjort klar til din hest.

Mulighed for tilkøb af ekstra ydelser; fx. mugning, ordning af foder, skift af dækkener mm.

Opstaldning i Roskilde Rideklub

Hestepensionen er en del af aktiviteterne i Roskilde Rideklub, der er støttet af Roskilde Kommune, der også Sct. Jørgensbjergsgården, hvor vi har til huse. Vi har ansat personale til at håndtere hestene til og fra fold, samt ordne baner og fællesarealer i staldene. Alt det resterende hjælpes vi om, ligesom både Elevskole, klubaktiviteter og Ridecenteret drives af frivillige kræfter. Derfor må man som opstalder tage del i klublivet og hjælpe til, hvor der er behov for det. Blandt andet skal alle opstaldere påtage sig foderweekender samt selvfølgelig deltage i arbejdsdage.

Opstaldningskontrakt HER
Bestemmelser vedr. opstaldning HER

Foderweekender og arbejdsweekender:

Opstaldere må påregne 3-4 foderweekender årligt.
Se tidspunkterne for fodervagterne HER
Opgaver, når du har fodervagt HER
Boksoversigt, se HER

Vi afholder 3-4 hyggelige arbejdsweekender pr. år, hvor vi forbedrer vores stalde, folde og ridefaciliteter. Alle pensionærer skal levere minimum15 arbejdstimer pr. år - men man er mere end velkommen til at deltage mere i klubbens drift, der er her man for alvor mærker det stærke fællesskab.

Sikkerhedsregler
Bestyrelsen har med udgangspunkt i DRF's regler udarbejdet et sæt sikkerhedsregler for ROR, se dem HER.

Reglementer
Find vores generelle regler HER.
Find vores øvrige regler HER.

Ridehusplan
Se hvilke dage og tidspunkter der er undervisning i Elevskolen og privatundervisning i ridehuset.
Find vores ridehusplan HER

Referater fra staldmøder: