Trænere
Her kan kontaktoplysninger anføres
Caroline Nielsen
Beskrivelse

Caroline underviser tirsdage, fredage og søndage i Elevskolen. Caroline har redet i 23 år og har selv en hest, han hedder Mistral og er en 20 årig dressurhest. Caroline er selv mest til dressur, men springer også en gang imellem og har endda tidligere selv redet military. Det bedste ved at være træner i Elevskolen for Caroline er, når man ser ens elever overskride nogle grænser de ellers ikke ville overskride og få en mega aha oplevelse ud af det. Det synes hun er så fedt at få lov til at være en del af.

Freja Kristensen
Marika Nørredal
Beskrivelse

Marika underviser hver torsdag i elevskolen. Marika har selv tre fantastiske heste, hvor to af dem er hendes egne og den sidste er en hun låner. Marika er selv mest til dressur, men springer også. Det bedste ved at være træner i Elevskolen for Marika er, at se elevernes fantastiske sammenhold og at se  hvor meget de holder af de forskellige heste og ponyer.

Hjælpetrænere
Ida Benzon